Mere om La Crepe

Hos La Crêpe arbejder tre generationer sammen, og vi er specialister i pandekager. Vi elsker pandekager i vores familie og spiser dem gerne både til forret, hovedret og dessert.
La Crêpe drives af ægteparret Dorthe og Christian Hede.

Pandekager siden 1982
Christian Hede skabte La Crêpe i 1982 efter et inspirerende studieophold i London. Her havde han mødt en passioneret pandekagebager fra pandekagens hjemland Frankrig (crêpe = pandekage).
Christian Hede blev både fascineret og inspireret af den franske pandekagebager og udover nogle gode tips om pandekager, tog han også en ægte fransk bageplade i STOR størrelse, samt idéen til La Crêpe, med sig hjem til Danmark.

Øvelse gør mester
Så gik Christian Hede i gang med at øve sig, og snart var han klar til at introducere sit nye pandekagekoncept: La Crêpe.
Han havde skabt sin helt egen pandekageopskrift og fyldte sine pandekager med friske og velsmagende råvarer. Siden da har pandekagerne fra La Crêpe været en stor succes både til fester, festivaler og et væld af forskellige arrangementer i hele Danmark.
En velsmagende succes var født.

Kvalitet er den vigtigste ingrediens

Christian Hede udvikler og forfiner kontinuerligt sin hemmelige pandekageopskrift, og i dag tilbyder La Crêpe attraktive trerettersmenuer bestående af pandekager med forskelligt fyld. Der er i dag 140 pandekagebagere på lønningslisten, og alt laves helt fra bunden.

Kvaliteten er det vigtigste element i pandekagerne fra La Crêpe, og dermed garanteres en udsøgt smagsoplevelse og succes.
Vore kunder (mere end 600 årlige fester) har opdaget det!

Skal I spise pandekager til din næste fest?
Send en forespørgsel til La Crêpe, så kontakter vi dig hurtigst muligt.
Få tilbud på pandekager til dit næste arrangement
Tre generationer laver pandekager hos La Crêpe
LA CRÊPE | HELGE NIELSENS ALLÉ 2 | 8723 LØSNING | TLF.: +45 70 26 06 26 | CHRISTIAN@LACREPE.DK